Услуги

Ние сме насреща!

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ – Ширината на печат е 3200мм и 1800мм при максимална резолюция на печат от 1440dpi. Уникалния за България автоматичен двустранен печат, Ви дава възможност за забележителни резултати при медии със задно осветяване.
ДИГИТАЛЕН и ОФСЕТОВ ПЕЧАТ – отлично качество на печат върху широк спектър от медии.
БИЛБОРДИ – отпечатват се на винил и винилна мрежа за нуждите на рекламните мрежи от външни рекламни конструкции – билборди. Технологичната база позволява висока скорост и качество на изпълнение при възможно най-ниски цени.
КАЛКАНИ – външни рекламни конструкции с особено големи размери, инсталирани по външните фасади на сгради. Изработват се от винил и винилна мрежа. Акцентът тук отново е върху себестойнността и здравината на изделията. Печатницата може да се похвали с едно от най-добрите качества при печат върху винилна мрежа.
ТРАНСПАРАНТИ И РЕКЛАМНИ ПАНА – позиционират се над пътища, по фасади на сгради като в зависимост от разстоянието до наблюдателя могат да варират като качество на отпечатъка от 720 до 1440 dpi.
ДВУСТРАНЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ВИНИЛ И ХАРТИЯ – нова технолгя за България! Позволяващ автоматичното отпечатването на рекламни визии за задно осветяване. Отличава се с изключително високи яркост и контраст на цветовете при светене – изображенито не „посивява“ при запалване на осветлението през ноща. Позволява постигането на уникални ефекти като скрит текст /призрачен образ/ и др., постигнати чрез промяна на изображението на гърба. Отличен заместител на скъпия back-light филм при отпечатване на визии върху хартия, предназначени за светещи кутии – city-light. Технологията е предназначена за светещи витрини, табели, билборди, скролери и рекламни пана тип city-light
ПАНА ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ВИТРИНИ, ДЕКОРАТИВНИ СТЕНИ, СВЕТЕЩИ КУТИИ и др. – Това е печат на визуални елементи за оформлението на интериора на магазини, ресторанти, заведения и офиси. Отличават се с изключително високо качество на изпълнение на печат – висока резолюция 1440 dpi. Най-често използвани материали са PVC, специализирани фотохартии и текстил. Възможно е защитаването на покритията чрез ламиниране с цел повишаване устойчивостта на механични и химични въздействия.
ОФОРМЛЕНИЕ ЗА ИЗЛОЖБЕНИ ЗАЛИ И ЩАНДОВЕ – висококачествен печат на рекламни материали с нестандартни форми или големи размери. Брендване на щандове – висящи рекламни контрукции, знамена, хоругви и др. Най-често използвани материали са PVC, винил, текстил, плоскости от коматекс, плек и пенокартон.
РЕКЛАМНИ ДИСПЛЕИ И РОS МАТЕРИАЛИ – Предоставяме на своите клиенти възможност за изработка и наемане на рекламни конструкции – дисплеи, рол-банери, паравани и фонови пана, изработка на POS материали с нестандартна форма: хенгъри, уоблъри, шелф-стопери, пан-карти и други материали от каширана мукава, картон, пенокартон и коматекс.
ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ – Това са постери, дипляни, брошури, каталози, листовки и всякакви изделия на офсетов печат. Разполагаме с възможности да произведем целия спектър от рекламни материали, необходими за формиране на корпоративната идентичност на клиентите ни.
СТИКЕРИ И ЕТИКЕТИ С НЕПРАВИЛНА ФОРМА – по технологията print&cut. Позволява отпечатването както на единични бройки, така и на големи тиражи на стикери, табелки, етикети с неправилна форма, знаци. Често използвана технология за малки серии от козметични продукти, напълно заместваща флексо-технологията при малки и средни тиражи. Дигиталната технология позволява да се спестят разходите за клишета и щанци!
ПЕЧАТ НА ТЕКСТИЛ – Използва се за направата на големи рекламни пана и банери и флагове с повишено изискване за качество. Отличават се с ниско тегло, което позволява изработката на рекламен материал с голяма площ и инсталирането му на места, непозволяващи използването на традиционните материали като винил и винилна мрежа. Предпочитан материал за изработка на интериорни рекламни пана в Европа.
БРЕНДИРАНЕ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА – Проектиране, изработка на дизайн и печат на цялостни визии за превозни средства. Изключително висококачествения печат гарантира добрата презентация на бренда по превозното средство. Професионалния монтаж и ламинирането на рекламните стикери гарантира устойчивост на визията при механични въздействия и UV лъчи, ярки цветове и изключително въздействие на рекламата години наред.
ОБЕМНИ СТИКЕРИ – Изработка на обемни стикери, покрити със силикон. Изключително въздействие и придаване на завършен външен вид на стикери и рекламни сувенири. Позволяват бързото и ефектно брендиране на разнообразни материали – ключодържатели, тефтери, папки, чаши и др.
МАГНИТНИ ОБЕМНИ СТИКЕРИ – Благодарение на технологията print&cut обемните стикери могат да се изработват и върху магнитна основа, което позволява производството на атрактивни и актуални рекламни материали.
РЕКЛАМНИ ФЛАНЕЛКИ И БРЕНДВАН ТЕКСТИЛ – Печатната база позволява брендването с фотографско качество чрез специален стикер за текстил на разнообразни рекламни носители от текстил – фланелки, шапки, шалове, чанти и др., притежаващи добра износоустойчивост.
ДИГИТАЛЕН РУТЕР – ЦИФРОВ ГРАВИР – Позволява изрязването на букви, форми и други плоски и/или обемни модели от полистирол, коматекс, плексиглас, дърво, ПДЧ, месинг и алуминий. Гравира с изключителна точност и прецизност. Позволява изработката на уникални 2.5D, 3D модели и сувенири. Намира високо приложение при изработката на обемни букви, рекламни продукции със сложна форма – 2D фигури, 3D модели, макети, дърворезби и декоративни елементи за интериорна декорация.
ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТ – печатницата разполага с висококвалифициран и талантлив екип, който разработва и предоставя готови решения за дизайн на рекламните материали, опаковка, етикет или конструкции за външна реклама, реклама върху превозни средства. Този екип позволява реализирането на цялостно рекламно обслужване на фирмите – от идеята до изработката.
ЛАМИНИРАНЕ И КАШИРАНЕ НА ПЛОСКОСТИ – Разполагаме с технологични възможности за полагане на топъл или студен ламинат върху медии до 1.6 широчина. Каширане на плоскости от: коматекс, пенокартон, плексиглас и др.
ЗВЕНО ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ – Добре оборудвано звено за довършителни работи като: шев, поставяне на капси, кроене и др.
ONLINE ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ MY.BECOLOR.EU – Вижте по – долу.

Цял свят от цвят...